Velkommen til Kastrupgårdsskolen i Tårnby Kommune

Pia Gregersen den 25-08-2016
    Skolens læringsportal - Min Uddannelse

Skolens læringsportal Min Uddannelse som bl.a. indeholder klassens årsplan, elevplaner etc. er nu integreret i forældreintra under "Planer". Dette betyder, at I ikke længere behøver bruge Nemid.

Se evt. denne video. Klik her.
    Pia Gregersen den 15-08-2016
    IT-vejledning - hjælp til forældre Intra

Har du brug for hjælp til forældreintra udover ny/glemt kode - så er der mulighed for at få hjælp.

Mandag, tirsdag og onsdag kl. 08:00-09:45 på mediateket/biblioteket

Medbring mobilen eller evt. computeren som ikke kan logge på - der vil vores IT-vejleder Louise Olesen kunne hjælpe dig.
    Sussi T. Norske den 05-06-2016
    På tirsdag 7.juni starter skolens nye forebyggende rådgiver Ida Kofoed. Hun vil blive præsenteret i frokostpausen for personalet og hun vil besøge 4.-8.klasserne i løbet af juni måned.

Vedhæftet er hvad I som personale, forældre og børn/unge kan bruge hende til.

Sussi
    Pia Gregersen den 02-12-2015
    SKOLEMÆLK 4.-9.KLASSE

Elever i 4. - 9. klasse skal selv betale for deres skolemælk. I vedhæftede dokument kan I se hvordan I bestiller hos Frederiksberg Mælkeforsyning, som er leverandør af skolemælk.

Bestilling af skolemælk 2016

Se vedhæftede bilag