Velkommen til Kastrupgårdsskolen i Tårnby Kommune

Pia Gregersen den 28-09-2018
    Børnenes kontor - julehjælp 2018

Så er det tid til at ansøge om julehjælp 2018.
    Ansøgningsskema er sendt med eleverne hjem i tasken til dem der modtog sommerhjælp 2018, samt udsendt elektronisk på skoleporten og forældreintra til nye ansøgere.

Ansøgningsskema skal via læreren som så videresender til skolens kontor.

Deadline for fremsendelse af jeres ansøgningsskema til skolen er:  mandag. d. 22. oktober 2018.

Pia Gregersen den 12-06-2018

Husk Husk Husk Husk Husk

En lille reminder inden 3. september - se vedhæftede brugervejledning.

Kære forældre

Fra d. 3. september 2018 er det ikke længere muligt at anvende ”almindeligt Login” på forældreintra og minuddannelse.

Derfor skal du oprette et personligt UNI-login, som du fremover skal anvende.

Du kan oprette dit UNI-login allerede i dag eller senest d. 3. september 2018.

Når du opretter dit UNI-login første gang, kan du følge vedhæftede vejledning.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte skolen.

Emilie Telmanyi Lylloff den 11-06-2018
    SKOLEMÆLK - bestilling for 4. - 9. klasse - Nyt skoleår (efterår)

Elever i 4. - 9. klasse skal selv betale for deres skolemælk. Se vedhæftede bilag for bestilling.

Elever i 0. - 3. klasse får betalt skolemælk.