Opslagstavlen

• Til alle forældre
    Teknisk Forvaltning har anmodet om, at skolerne sørger for at opsætte det angivne link i brevet
    på skolernes intra/forældre.

se link her: www.viatrafik.dk/taarnbyskolevej

4. – 10. klasse skal selv udfylde spørgeskemaet, Teknisk Forvaltning  beder i den forbindelse om, at skolen afsætter tid til dette i skoletiden.

Bemærk at linket først virker fra den 25/9-17, hvor undersøgelsen starter.

Ved fejl eller andre spørgsmål kan man rette henvendelse til Teknisk forvaltning: [email protected]

Pia Gregersen den 15-09-2017
    Nyhedsbrev nr. 8
    Pia Gregersen den 11-09-2017
    Til alle forældre på skolerne i Tårnby

Angående ny fraværsprocedure

I Tårnby Kommune ønsker vi, at alle elever kommer i skole og bidrager til fællesskabets læring og trivsel. Derfor skal der handles, når elever har fravær.

I det nye skoleår er nye fraværsprocedurer trådt i kraft, og i den forbindelse benytter skolerne nu elektronisk fraværsregistrering i alle klasser. Den elektroniske registrering bliver foretaget om morgenen, og i den forbindelse bliver der sendt en SMS til forældre, hvis barnet er fraværende.

Skolen har valgt en standardtekst i forbindelse med udsendelsen og SMS’en kan ikke besvares.

Hvis barnet kommer for sent, vil barnet blive registret på ny i systemet.

Desuden vil man kunne opleve at få en månedlig mail tilsendt ved fravær over 7 dage ud af 20 skoledage.

Kontakt skolen, hvis I oplever fejlregistreringer.

Christian Bruun-Andersen den 30-08-2017
  • SKOLEMÆLK - bestilling for 4. - 9. klasse

Elever i 4. - 9. klasse skal selv betale for deres skolemælk. Klik ind på Frederiksberg Mælkeforsyning og bestil jeres mælk, der kan man også se priser mm. (Se vedhæftede bilag.)

Se nedenstående link:

Elever i 0. - 3. klasse får betalt skolemælk.

Pia Gregersen den 15-06-2017
    Skolens læringsportal - Min Uddannelse

Skolens læringsportal Min Uddannelse som bl.a. indeholder klassens årsplan, elevplaner etc. er nu integreret i forældreintra under "Planer". Dette betyder, at I ikke længere behøver bruge Nemid.

Se evt. denne video. Klik her.
    Pia Gregersen den 25-08-2016